Sponsori Gold

enelstar storageporscheromtelecom
becelSponsori Premium Silver

coca-colatsegermanos
macoCorporate Relay

autonomSponsori Silver

musat Dincolo de finalitatea practica a acestei campanii, de a da o sansa in plus copiilor de la Spitalul Marie Curie, am fost convinsi sa sprijinim aceasta campanie datorita energiei depuse in acest proiect si al impactului imediat pe care il poate genera aceasta initiativa asupra societatii, fiind un exemplu de implicare si de responsabilizare demn de urmat.

rorecsoftwizapexconstantinofIxia
lyoness


Sponsori Bronze

superfit Dr. Serban Damian, presedinte Ro Club Maraton:
Proiectul „42 pentru o sansa” este initiativa Ro Club Maraton, ale carui baze l-am pus impreuna cu prietenii mei, asadar era firesc sa ma implic pe toate planurile in reusita lui, inclusiv contribuind financiar.
Am dorit ca Centrul de nutritie Superfit sa fie printre primii sponsori ai acestei actiuni de caritate, deschizand astfel seria celor care vor pune umarul la dotarea Spitalului Marie Curie cu acest aparat medical, care ar putea salva candva viata copilului unui prieten sau cunoscut.
Am speranta ca toti cei care vor auzi despre proiectul nostru, nu vor ramane indiferenti si ne vor sustine!


isostar Cristian Pasat, Director General:
Isostar este partener traditional al RoClub Maraton. Propunerea de a sustine proiectul 42 pentru o sansa a venit ca o continuare naturala a acestei colaborari. Suntem increzatori ca, impreuna, putem oferi un viitor mai bun copiilor in suferinta de la spitalul Marie Curie.